Zomercadeau voor personeel regelen? ☀️

De start van de zomervakantie is altijd een moment waar iedereen naar uitkijkt. Na een jaar lang hard werken, staat de welverdiende vakantie voor de deur.

Waar de afgelopen jaren alles nog wat onzeker was, is het nu weer mogelijk om lekker op vakantie te gaan waar we zelf willen. Ook de jaarlijkse barbecue of bouwvakborrel kan weer doorgaan als vanouds.

De start van de zomervakantie is ook het ideale moment om jouw personeel of collega’s te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Dat doe je natuurlijk het beste met een echt zomercadeau voor personeel. Nu alleen nog even bedenken wat voor presentje dit moet zijn. Gelukkig helpt Lekkersnoepie.nl je daar graag bij. Met een breed assortiment hebben we altijd wel een geschenkje dat aan al jouw wensen voldoet.

Maasdorst bier relatiegeschenk zomer Lekkersnoepie.nl

Jouw personeel bedanken en verrassen?

Wil jij je personeel dit jaar ook bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar? En tegelijkertijd verrassen met een mooi geschenk waarmee je ze een goede vakantie wenst?

Dan ben je bij Lekkersnoepie.nl aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Op basis van je wensen, de aantallen en je budget doen we je graag een creatief voorstel.

Neem contact met ons op
Fris en vrolijk - Zomer Lekkersnoepie.nl

Voor elk budget een zomercadeau voor personeel

Een leuke attentie na afloop van bijvoorbeeld de bouwvakborrel, personeelsbarbecue of laatste schooldag zorgt voor een extra leuke start van de vakantie. 

Elk jaar zoeken wij nieuwe, creatieve presentjes zodat we het leukste zomercadeau voor personeel kunnen aanbieden. Zo hebben we nu bijvoorbeeld Maasdorst bier nieuw in ons assortiment. Dit is lokaal gebrouwen bier aan de oevers van de Maas. Bij alle geschenken bieden we uiteraard de mogelijkheid om verschillende artikelen te combineren of aan te passen. Zo is er altijd een presentje dat aan al je wensen voldoet.

Wij kunnen daarnaast elk presentje personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de medewerker of je bedrijfslogo.
Met een zomergeschenkje van Lekkersnoepie.nl ben je verzekerd van een leuke attentie voor je personeel of relaties!

Benieuwd naar een impressie van ons assortiment? Vraag via onderstaande button een overzicht van ons zomerassortiment aan. 

Vraag ons zomerassortiment aan

Liever je personeel op een ander moment verrassen? Uiteraard is dat ook mogelijk. We staan het hele jaar voor je klaar tijdens alle geefmomenten. Kijk gerust eens rond op onze website.

Staat jouw geefmoment er niet bij? Neem gerust contact met ons op, we denken altijd graag met je mee!