Zomer presentjes

Fijne vakantie!

De start van de zomervakantie is altijd een moment waar iedereen naar uitkijkt. Na een jaar lang hard werken, staat de welverdiende vakantie voor de deur. De meesten van ons zullen dit jaar de vakantie waarschijnlijk in eigen land doorbrengen. Maar hoe de vakantie ook zal verlopen, het is altijd een goed idee om je personeel of collega’s te bedanken voor de inzet en ze alvast een fijne vakantie te wensen. Dit kun je doen door ze te verrassen met een leuk zomers presentje. Een leuke attentie na afloop van bijvoorbeeld de bouwvakborrel, personeelsbarbecue of laatste schooldag zorgt voor een extra leuke start van de vakantie. 

Elk jaar zoeken wij nieuwe, creatieve presentjes. Hierbij bieden we uiteraard de mogelijkheid om verschillende artikelen te combineren of aan te passen. Zo is er altijd een presentje dat aan al je wensen voldoet. Wij kunnen daarnaast elk presentje personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de medewerker of je bedrijfslogo. Met een zomergeschenkje van Lekkersnoepie.nl ben je verzekerd van een leuke attentie voor je personeel of relaties!

Benieuwd naar een impressie van ons assortiment? Vraag via onderstaande button een overzicht van ons zomerassortiment aan. 

Vraag ons zomerassortiment aan
Zomer geschenk voor personeel en relaties