Zomer presentjes

Fijne vakantie!

De start van de zomervakantie is altijd een moment waar iedereen naar uitkijkt. Na een jaar lang hard werken, staat de welverdiende vakantie voor de deur. Hoe het dit jaar zal verlopen is voor de meesten nog onduidelijk. Mogen, kunnen en willen we op vakantie? De tijd zal het leren. Hoe de vakantie ook zal verlopen, het is altijd een goed idee om je personeel te bedanken voor de inzet en ze alvast een fijne vakantie te wensen. Dit kun je doen door ze te verrassen met een leuk zomers presentje. Een leuke attentie na afloop van bijvoorbeeld de bouwvakborrel of barbecue, zorgt voor een extra leuke start van de vakantie. 

Elk jaar zoeken wij nieuwe, creatieve presentjes. Hierbij bieden we uiteraard de mogelijkheid om verschillende artikelen te combineren of aan te passen. Zo is er altijd een presentje dat aan al je wensen voldoet. Wij kunnen daarnaast elk presentje personaliseren met de naam van de medewerker of relatie.

Onderstaand vind je een impressie van onze mogelijkheden. Met deze zomergeschenken ben je verzekerd van een leuke attentie voor je personeel of relaties!

contact