Verras je personeel tijdens de Week van het Werkgeluk

Wist je dat gelukkige medewerkers gezonder, meer betrokken en productiever zijn? Daarnaast werken ze vaak ook beter samen en hebben ze een positieve invloed op hun collega’s.

De Week van het Werkgeluk

In 2017 is de Week van het Werkgeluk in het leven geroepen. Wij als Nederlanders zijn namelijk best wel gelukkig alleen blijft ons werkgeluk daarin een heel stuk achter. Aangezien we vaak meer tijd met collega’s doorbrengen dan met vrienden en familie heeft ons werkgeluk veel invloed op de rest van ons leven. Zo’n Week van het Werkgeluk is dan ook zo gek nog niet en vindt dit jaar plaats van 19 t/m 25 september 2022.

Hoe hoog is het werkgeluk van jouw personeel?

Volgens onderzoek ervaart 1 op de 4 werknemers 1 of meerdere slechte werkdagen per week. Dat is nogal wat hè?
Hoe is dat bij jouw personeel? Heb je daar inzicht in? En wat doe je als werkgever om het werkgeluk zo hoog mogelijk te houden of te krijgen?

Vaak zit het hem in de kleine dingen. Een complimentje over een geslaagde opdracht, persoonlijke aandacht als daar behoefte aan is, een leuke teambuild workshop of een klein geschenkje om je waardering te uiten. Het hoeft niet moeilijk te zijn en wij van Lekkersnoepie.nl helpen je daar graag bij.

Maatwerk is onze standaard

Met een klein (of groot) geschenk van Lekkersnoepie.nl voor jouw personeel zit je gegarandeerd goed. We zorgen altijd voor een passend geschenk waardoor elke werknemer zich gezien voelt en dat is waar het omgaat. Wij zijn we altijd op zoek naar de nieuwste, creatiefste en leukste geschenken op maat. Zo zorgen we altijd voor een geschenk dat bij jouw bedrijf past en aan al je wensen voldoet. 

Daarnaast kunnen we elk presentje personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de medewerker of je bedrijfslogo. Door bijvoorbeeld een kaartje, etiket of sticker met jouw persoonlijke boodschap op maak je je presentje helemaal af. Een glimlach verzekerd!
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kijk gerust eens rond op de website of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op
Borrelplankje geschenk kerst zomer