Regel voor je werknemers een leuk verjaardagscadeau 🎁

De ene neemt voor alle collega’s een traktatie mee en hoopt op een kantoor vol slingers en ballonnen. Terwijl een ander zijn verjaardag liever stilletjes voorbij laat gaan en helemaal niet graag in de spotlight staat. Maar hoe iemand het ook viert, wij van Lekkersnoepie.nl vinden dat iedere jarige een verjaardagscadeau verdient. 🎈

Een verjaardagscadeau waar je blij van wordt

Eigenlijk ben je het hier wel mee eens, bij een verjaardag hoort een cadeau. Maar om van te voren aan elke verjaardag te denken en dan ook nog een leuk cadeau te regelen kost je stiekem meer tijd dan je zou willen.

Op het laatste moment komt het vaak toch neer op snel nog even een bloemetje of een bierpakket bij de supermarkt op de hoek halen.

Hoe fijn zou het zijn als dat makkelijker kan? Dat je daarin helemaal ontzorgd wordt en dat je wel bij elke verjaardag een origineel en persoonlijk cadeau aan de jarige kunt overhandigen? Daarvoor moet je bij Lekkersnoepie.nl zijn!

verjaardag cadeau personeel

Een breed assortiment voor elk budget

Met een groot assortiment aan grote en kleine cadeaus, hebben we voor elk bedrijf en elke werknemer wel iets in huis. Wil je het graag persoonlijk maken met een leuke tekst of het bedrijfslogo erop? Dat kan allemaal. Wij zetten onze creativiteit graag aan het werk.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je het verjaardagscadeau ruim op tijd binnen hebt. Van te voren maken we een afspraak en kijken we naar je wensen, de aantallen en het budget. Ook stemmen we samen af wanneer je de cadeaus wilt ontvangen. Allemaal in 1x zodat je voor het hele jaar goed voorbereid bent? Of wil je ze liever elk kwartaal ontvangen? Het maakt voor ons niets uit, alles is mogelijk. Daarnaast is het voor ons ook mogelijk om je het hele jaar te ontzorgen door de verzending van de verjaardagscadeaus voor je te regelen.

Met Lekkersnoepie.nl ben je verzekerd van een origineel en persoonlijk verjaardagscadeau voor jouw personeel. Wil je dit ook? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

contact

P.S. Zou je nou niet alleen de verjaardagscadeaus maar ook de rest van je relatiegeschenken voor de rest van het jaar willen voorbereiden? Dat kan!

Met ons Waarderingsabonnement regel je in 1x je kerstpakketten, sinterklaascadeautjes en al het andere waar jij je personeel en relaties graag mee wilt verrassen.