Pasen

Op zoek naar een paasgeschenk voor personeel of relaties?

Waar een kerstpakket tegenwoordig meer regel dan uitzondering is geworden, is een leuk geschenkje voor personeel en relaties met Pasen meestal niet het eerste waar je als werkgever aan denkt.
Toch wordt dit steeds populairder. Het aanbod aan paaspresentjes groeit hard en ook het aantal bedrijven dat in deze periode een kleinigheidje wil regelen stijgt ieder jaar. Juist wanneer mensen het niet verwachten kun je met een geschenk enorm veel bereiken.

Benieuwd wat we allemaal in ons Paas assortiment hebben? Hieronder vind je een impressie van ons assortiment. Uiteraard zijn er nog véél meer mogelijkheden en alles is onderling met elkaar te combineren. We stellen namelijk alle presentjes samen geheel naar jouw wensen en budget.
Daarnaast kunnen we alle geschenken op verschillende manieren met logo personaliseren. Hierbij kun je denken aan een eigen etiket, cadeaulabel met eigen tekst/logo of b.v. een afbeelding van uw bedrijfslogo op chocolade.

contact

Wij werken uitsluitend met de beste chocolade, dat zie én proef je!

Benieuwd naar de smaak van onze chocolade? We maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Zorg jij voor de koffie? Dan nemen wij wat lekkers mee. 

Doosje met likeur, eitjes en chocolade Pasen