Sinterklaas

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje 🎁

Over een tijdje komt de Goedheiligman weer een bezoekje brengen aan Nederland. De hele intocht zal er dit jaar helemaal anders uitzien. Zo worden er veel cadeautjes per post verstuurd, maar ook organiseert Sinterklaas op verschillende plaatsen een drive-in. Maar 1 ding is precies hetzelfde als alle andere jaren: de Sint zal weer genoeg cadeautjes meenemen!
Met welke cadeautjes ga jij dit jaar jouw personeel en relaties verrassen?

Als eerste denk je daarbij natuurlijk aan chocoladeletters, pepernoten en banketletters. Met deze heerlijke Sinterklaas lekkernijen bedenken we elk jaar weer nieuwe attenties en presentjes die helemaal aansluiten bij jouw wensen. Alle geschenken kunnen daarnaast gepersonaliseerd worden met een eigen tekst of logo.

Benieuwd naar een impressie van ons assortiment? Vraag via onderstaande button een overzicht van ons Sinterklaas assortiment aan.

Vraag ons Sinterklaas overzicht aan

Post van de Sint

We noemden het al eerder, in 2020 gaat gaat het allemaal anders dan anders. Een gezamenlijke Sinterklaasviering zit er voor veel bedrijven waarschijnlijk niet in. Maar hoe moet dat dan met al die Sinterklaascadeautjes?
Daar helpen wij van Lekkersnoepie.nl je graag bij! We kunnen ze namelijk heel gemakkelijk voor je per post versturen. We hebben leuke brievenbusdoosjes die we geheel naar wens en budget kunnen vullen zodat alle werknemers hun Sinterklaascadeautje thuis gestuurd krijgen, hoe leuk is dat!

Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht! Wij vullen mooie snoepzakken met strooigoed (en met eventueel ander snoepgoed) geheel naar jouw wens. Alles is verkrijgbaar in verschillende formaten en prijsklassen. En natuurlijk kunnen we ook deze als brievenbuspakketje versturen.

Dus of je Sinterklaas nou groots of klein wilt vieren met je werknemers of relaties, wij helpen je graag met de voorbereidingen.

Kado van Sinterklaas

Strooigoed nodig?

Naast presentjes leveren wij ook kwaliteitsstrooigoed aan bedrijven, verenigingen, gemeenten en sinterklaascommissies. De verse pepernoten en overig snoepgoed worden door ons zelf gemengd tot heerlijk strooigoed.

Interesse? Neem contact met ons op!

contact