Sinterklaas

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje 🎁

Over een tijdje komt de Goedheiligman weer een bezoekje brengen aan Nederland. Hoe de hele intocht en alles wat daarbij komt kijken er uit gaat zien weet helaas nog niemand. Maar dat de Sint weer genoeg cadeautjes mee zal nemen, dat is iets dat zeker is!
Hij slaat jouw personeel en relaties dit jaar toch zeker niet over?

Het afgelopen jaar is een veelbewogen jaar geweest waarin veel van onze inzet en flexibiliteit is gevraagd. Een klein cadeautje van de Sint is dan ook erg leuk om te geven én om te krijgen.
Als je aan Sinterklaas denkt, dan denk je natuurlijk aan chocoladeletters, pepernoten en banketletters. Met deze heerlijke Sinterklaas lekkernijen, bedenken we elk jaar weer nieuwe attenties en presentjes die helemaal aansluiten bij jouw wensen. Alle geschenken kunnen daarnaast gepersonaliseerd worden met een eigen tekst of logo.

 

Post van de Sint

We noemden het al eerder, dit jaar is het allemaal anders dan anders. Een gezamenlijke Sinterklaasviering zit er voor veel bedrijven waarschijnlijk niet in. Maar hoe moet dat dan met al die Sinterklaascadeautjes?
Daar helpen wij van Lekkersnoepie.nl je graag bij! We kunnen ze namelijk heel gemakkelijk voor je per post versturen. We hebben leuke brievenbusdoosjes die we geheel naar wens en budget kunnen vullen zodat alle werknemers hun Sinterklaascadeautje thuis gestuurd krijgen, hoe leuk is dat!

Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht! Wij vullen mooie snoepzakken met strooigoed (en met eventueel ander snoepgoed) geheel naar jouw wens. Alles is verkrijgbaar in verschillende formaten en prijsklassen. En natuurlijk kunnen we ook deze als brievenbuspakketje versturen.

Dus of je Sinterklaas nou groots of klein wilt vieren met je werknemers of relaties, wij helpen je graag met de voorbereidingen.

Strooigoed nodig?

Naast presentjes leveren wij ook kwaliteitsstrooigoed aan bedrijven, verenigingen, gemeenten en sinterklaascommissies. De verse pepernoten en overig snoepgoed worden door ons zelf gemengd tot heerlijk strooigoed.

Interesse? Neem contact met ons op!

contact