De Nationale Secretaressedag komt eraan!

Zet je secretaresse tijdens Nationale Secretressedag in het zonnetje! ☀️

De Nationale Secretaressedag vindt elk jaar plaats op de derde donderdag in april. De volgende editie staat gepland op donderdag 21 april 2022.

Van oorsprong is Secretaressedag uit Amerika over komen waaien en in 1989 in Nederland geïntroduceerd. Op deze dag staan we even extra stil bij alle belangrijke taken van onze secretaresse(s) en secretarieel medewerkers. In iedere organisatie zijn ze namelijk onmisbaar. En we zouden natuurlijk echt niet zonder ze kunnen! Daarnaast probeert men door middel van deze feestdag het imago van het secretarieel werk te verbeteren.

Al met al is dit natuurlijk hét perfecte moment om je secretaresse(s) en secretarieel medewerkers eens in het zonnetje te zetten.

Wat ga je geven tijdens Secretaressedag?

Al jaren is een bloemetje het meest gegeven cadeau tijdens Nationale Secretaressedag. En eerlijk is eerlijk, een bloemetje kan natuurlijk altijd!

Maar misschien wil jij dit jaar eens iets originelers én persoonlijkers geven! Dan ben je bij Lekkersnoepie aan het juiste adres.

We hebben een ontzettend breed assortiment met leuke presentjes voor elk budget, groot of klein. We denken altijd met je mee om tot een presentje te komen dat echt bij je past en wat zeker bij een glimlach bij je werknemers zal zorgen.

Daarnaast zorgen we altijd voor een persoonlijk tintje. Zo kunnen we bijvoorbeeld gepersonaliseerde chocoladewikkels verzorgen, maar ook een persoonlijk kaartje, cadeau label of etiket regelen we graag voor je met jouw eigen tekst en voorzien van je bedrijfslogo. Dat maakt de attentiewaarde nog groter.

Heb je nog geen presentje maar wil je wel graag iets origineels en persoonlijks geven om je secretaresse(s) en secretarieel medewerkers te bedanken voor alle goede zorgen? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

contact