Uiteraard 5 sterren voor Lekkersnoepie!

Rated 5 out of 5

Waarom? Lekkersnoepie ‘is’ persoonlijk, denkt mee (ook buiten de gebaande paden), is creatief, heeft ongelofelijk lekkere producten, heeft een topservice, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en ze nemen je de zorg van een mooi (relatie-)geschenk/bedankje uit handen.

Angelique, Bato Makelaars

Creatief en service gericht

Rated 5 out of 5

Wij maken sinds een twee tal jaren gebruik van de lekkere versnaperingen die “lekker snoepie” dan samen met ons samenstelt. Vaak is dit voor doel gerichte momenten. Maar men weet er elke keer iets origineels van te maken waardoor wij als bedrijf een positieve indruk achterlaten bij de doelgroep. Maar ook ons eigen personeel geniet van de kleine attenties die we die we hen bieden met de feestdagen of speciale momenten die we dan bestellen bij “lekker snoepie”. Dus een aanwinst voor elk bedrijf om een samenwerking met “Lekker Snoepie / Angelique aan te gaan !

Evelyne Groote

Zomerpresentje voor onze medewerkers

Rated 5 out of 5

In juli zijn wij aan het google geslagen om een leuk zomerpresentje uit te zoeken, die wij aan onze medewerkers wilde geven. Uiteindelijk zijn wij bij Lekkersnoepie.nl uitgekomen.
Na een plezierig contact te hebben gehad met Angelique, die vooral erg meedenkt, waren wij snel tot de conclusie gekomen om hier onze zomerpresentjes te bestellen.
De levering was super snel en het zag er ook nog eens geweldig uit! Onze medewerkers waren erg dankbaar voor het leuke presentje.
Ga zo door!

Schilderwerken Van de Velde BV

Doppers drinkflessen met logo

Rated 5 out of 5

Door Angelique voor ons personeel mooie RVS Dopper drinkflessen met ons logo laten maken. Dit in het kader van ons MVO beleid om het gebruik van plastic bekertjes te verminderen. Natuurlijk gevuld met heerlijke drop !,

Bart van der Zande

Snoepzak familiedag Reyrink Groep

Rated 5 out of 5

Wederom is jullie snoepzak 1 groot suc6 als de blije snoetjes naar huis gaan! Angelique bedankt voor het meedenken! Met vriendelijke groet Wendy – Reyrink Groep

Wendy

 

SAMENVATTING BEOORDELINGEN:

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 28 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%