Top service, top advies en creatieve leuke attenties

Rated 5 out of 5

Samen met Angelique heb ik leuke ideetjes doorgesproken die bij ons bedrijf passen. Angelique denkt helemaal persoonlijk met je mee en laat haar eigen creativiteit erop los, waardoor ze super leuke concepten voorstelt. Daarnaast snelle levering, super vriendelijk en echt top service.

Shake Media

Fijn contact, snelle levering en leuke presentjes

Rated 5 out of 5

Wij hebben al een aantal keer leuke relatiegeschenken voor onze klanten besteld bij Lekkersnoepie.nl. Er wordt erg enthousiast op deze presentjes gereageerd door onze klanten. Wij hebben telkens een fijn contact met Angelique en de levering is ook lekker snel. Dus ben je op zoek naar leuke relatiegeschenken, dan zou ik zeggen: bel Lekkersnoepie.nl!

Priscilla Rokebrand

Super service met een fantastisch persoonlijk resultaat!

Rated 5 out of 5

Op zeer korte termijn had ik een grote hoeveelheid afscheidscadeautjes nodig. Hieraan is meteen volop sturing gegeven met creatieve mogelijkheden en wat de verwachtingen zijn naar mij om aan te leveren. Samen snel schakelend zijn we tot een fantastisch resultaat gekomen om zo aan mijn afscheid een persoonlijk bericht en lekker snoepie mee te geven! Dank!

Margot van Uden

Zomerpakket

Rated 5 out of 5

Ook dit pakket was weer een leuke verrassing met heerlijke producten. Ook de supersnelle service om de pakketten op tijd bij ons te krijgen. Bedankt weer dit jaar!

Heurkens & van Veluw BV

Vraag maar Raak pot

Rated 5 out of 5

Leuk idee om collega’s op een andere manier te leren kennen. 40+ uur in de week samen aan het werk, maar hoe goed ken je ze eigenlijk als mens? Zowel intern als bij onze relaties enthousiast ontvangen

Stefan van den Berg

 

SAMENVATTING BEOORDELINGEN:

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 29 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%