Leuke gepersonaliseerde paas-attentie, vlot geregeld

Rated 5 out of 5

Prettig contact, snel geschakeld, keuze is reuze!

Gezondheidscentrum Berghem

Origineel leuk en lekker Paasbrievenbusgeschenk

Rated 4 out of 5

Na contact met Angelique werd er goed met me meegedacht; hierbij werd er rekening gehouden met voedselallergieën binnen de Directie. Ook werd het pakketje leuk ingepakt en is de tekst op het kaartje correct overgenomen van mijn aangeleverde tekst.
Vanuit de Directie waren er verschillende positieve geluiden te horen over het brievenbusgeschenk. Het werd als leuk en lekker ervaren.

Josephine

Perfect geregeld en zeer betrokken

Rated 5 out of 5

Lekkersnoepie heeft ons geholpen met het faciliteren van een paasontbijt voor al onze medewerkers (600 stuks). Dit gebeurde op een creatieve manier met touringcar bussen naar diverse locaties. Lekkersnoepie heeft gezorgd voor een hoge attentiewaarde en een leuke inhoud van het pakket. Lekkersnoepie was ook zeer betrokken. Om even een voorbeeld te noemen: Angelique was aanwezig op de dag van het uitreiken om alles in goede banen te leiden, zeker een pluspunt!

Andre Hanegraaf

Leuk pakket, lekker soepie!

Rated 5 out of 5

Al onze collega’s hebben een mooi pakket per post ontvangen met daarin een heerlijke tomatensoep.
Het pakketje was compleet af met ons logo en een begeleidende brief in huisstijl. Het presentje is door onze collega’s erg goed ontvangen.
En de soep smaakte heerlijk!

Martijn Rijk

Top service: meedenkend, duidelijke communicatie, snel en leuk verzorgde pakketjes!

Rated 5 out of 5

Vanwege de huidige situatie proberen we de verbinding te houden met onze collega’s. Een kerstpakket, carnavalspakket, borrelpakket… Lekker Snoepie komt weer altijd met een goed voorstel voor de inhoud van dit pakket. We weten dat we soms erg strakke deadlines hebben, maar Angelique regelt dat het lukt. Soms zelfs tegen onze eigen verwachtingen in ;). Erg fijn samenwerken!

Hoppenbrouwers Techniek - Laura

 

SAMENVATTING BEOORDELINGEN:

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 28 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%