Top service

Rated 5 out of 5

Angelique denkt met je mee. Kijkt naar een passende oplossing voor je bedrijf. Wat past bij je bedrijf als je kijkt naar de type medewerkers.
Ze is zeer flexibel en komt haar afspraken na. Fijn organisatie om mee samen te werken. Ze is goed in wat ze doet en ontzorgd de klant door de service die ze verleend!

Robert Strik, Firma Kemkens

Leuke gepersonaliseerde paas-attentie, vlot geregeld

Rated 5 out of 5

Prettig contact, snel geschakeld, keuze is reuze!

Gezondheidscentrum Berghem

Origineel leuk en lekker Paasbrievenbusgeschenk

Rated 4 out of 5

Na contact met Angelique werd er goed met me meegedacht; hierbij werd er rekening gehouden met voedselallergieën binnen de Directie. Ook werd het pakketje leuk ingepakt en is de tekst op het kaartje correct overgenomen van mijn aangeleverde tekst.
Vanuit de Directie waren er verschillende positieve geluiden te horen over het brievenbusgeschenk. Het werd als leuk en lekker ervaren.

Josephine

Perfect geregeld en zeer betrokken

Rated 5 out of 5

Lekkersnoepie heeft ons geholpen met het faciliteren van een paasontbijt voor al onze medewerkers (600 stuks). Dit gebeurde op een creatieve manier met touringcar bussen naar diverse locaties. Lekkersnoepie heeft gezorgd voor een hoge attentiewaarde en een leuke inhoud van het pakket. Lekkersnoepie was ook zeer betrokken. Om even een voorbeeld te noemen: Angelique was aanwezig op de dag van het uitreiken om alles in goede banen te leiden, zeker een pluspunt!

Andre Hanegraaf

 

SAMENVATTING BEOORDELINGEN:

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 29 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%