Een dikke 10!

Rated 5 out of 5

Via ‘Lekkersnoepie.nl’ vorig jaar ons eindejaarspakket geregeld en daarin gekozen voor het Escape Kerstpakket, waarbij onze medewerkers een online-escape-spel konden spelen om uiteindelijk de code van het slotje van het kerstpakket te krijgen. Echt superleuk en zeker eens een keer wat anders dan anders. Dat idee had Angelique aangeleverd en samen de verdere inhoud bepaald. Angelique levert echt maatwerk en luistert heel goed naar wat de klant graag wil. Niets is te veel gevraagd en gaat voor het allerbeste. Een superervaring mee gehad dus en een aanrader voor iedereen om via dit bedrijf attenties, in welke vorm dan ook, te regelen. Namens Hager dus een dikke 10!

Petri van Vugt, Management Assistent Hager

Leuke Zomer- en Sinterklaasattentie! Top geregeld!

Rated 5 out of 5

Wij zijn enorm tevreden over de service en producten van lekkersnoepie.nl. Wij hebben dit jaar zowel onze zomerattentie als de sinterklaasattentie bij Angelique besteld en tot grote tevredenheid van ons personeel! Op naar een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden!

Van den Heuvel Logistiek

Super leuk bedrijf met veel aanbod en top service!

Rated 4 out of 5

Lekker snoepie heeft ons weer goed voorzien van de sint en kerstgeschenken. Het is leuk zaken doen met ze en de denken overal in mee, niks is te gek! Het aanbod is groot en de producten die we besteld hebben waren heerlijk! Zeker een aanrader!

Claire van Gruythuyzen-Dumaco Oss

Het was gewoon TOP geregeld!!

Rated 5 out of 5

Alles was keurig en goed geregeld, leuke ideeën. Leuk en pakket, waar we veel enthousiaste reacties op hebben ontvangen.

Annelies

TOPPPP

Rated 5 out of 5

Snelle en vriendelijke service! De snoep pot en chocoladereep werd zelfs helemaal gepersonaliseerd. Wij gaan jullie onthouden!

Mark Petersen

 

SAMENVATTING BEOORDELINGEN:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 42 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%