Super service met een fantastisch persoonlijk resultaat!

5,0 rating
juli 20, 2020

Op zeer korte termijn had ik een grote hoeveelheid afscheidscadeautjes nodig. Hieraan is meteen volop sturing gegeven met creatieve mogelijkheden en wat de verwachtingen zijn naar mij om aan te leveren. Samen snel schakelend zijn we tot een fantastisch resultaat gekomen om zo aan mijn afscheid een persoonlijk bericht en lekker snoepie mee te geven! Dank!

Margot van Uden

Zomerpakket

5,0 rating
juli 15, 2020

Ook dit pakket was weer een leuke verrassing met heerlijke producten. Ook de supersnelle service om de pakketten op tijd bij ons te krijgen. Bedankt weer dit jaar!

Heurkens & van Veluw BV

Vraag maar Raak pot

5,0 rating
juli 12, 2020

Leuk idee om collega’s op een andere manier te leren kennen. 40+ uur in de week samen aan het werk, maar hoe goed ken je ze eigenlijk als mens? Zowel intern als bij onze relaties enthousiast ontvangen

Stefan van den Berg

Diverse presentjes voor enkele personen

5,0 rating
mei 28, 2020

Met kerst, pasen en andere momenten ideaal om lekkersnoepie voor onze vijftal weekendwerkers een leuke attentie te laten maken

VOF van Dijck

Kerstpakketten voor onze medewerkers

5,0 rating
januari 29, 2020

Afgelopen jaar hebben wij ook onze kerstpakketten laten samen stellen bij ‘Lekker Snoepie’.
Het contact was weer erg prettig en Angelique had een mooi pakket voor ons samen gesteld incl. een snijplank met eigen tekst.
Wij en onze schilders waren weer dik tevreden!

Schilderwerken Van de Velde BV

Snel en flexibel

5,0 rating
december 23, 2019

Angelique heeft meegedacht aan de invulling van de relatiegeschenken en onvoorzien snel kunnen leveren wat helemaal top was!

MB-Online

Top Service, echt aan te raden.

5,0 rating
december 20, 2019

We hebben dit jaar gepersonaliseerde kerstpakketten besteld bij Lekkersnoepie.nl
Het contact was heel goed en het werd keurig op tijd in een leuke verpakking aangeleverd.
Echt een aanrader!!
Bedank Angelique en het team, en prettige feestdagen.
Gr Jochem

Houthandel van der Heijden

Kerstpakketten

5,0 rating
december 20, 2019

Een “last minute” aktie vanuit ons bedrijf om kerstpakketten te bestellen. Super dat er toch meegedacht wordt om het een persoonlijke touch te geven.
Zeker voor herhaling vatbaar. Ook voor bedrijfspresentjes!

Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting

Dit jaar wederom de kerstpakketten via lekker snoepie.nl laten verzorgen.

5,0 rating
december 17, 2019

Dit jaar wederom de kerstpakketten via lekker snoepie.nl laten verzorgen. Angelique denkt mee en komt niet met standaard ideeën. Dus ook dit jaar krijgen we enorm veel positieve reacties over de kerstpakketten.

Becoss

Uiteraard 5 sterren voor Lekkersnoepie!

5,0 rating
december 17, 2019

Waarom? Lekkersnoepie ‘is’ persoonlijk, denkt mee (ook buiten de gebaande paden), is creatief, heeft ongelofelijk lekkere producten, heeft een topservice, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en ze nemen je de zorg van een mooi (relatie-)geschenk/bedankje uit handen.

Angelique, Bato Makelaars

Creatief en service gericht

5,0 rating
oktober 9, 2019

Wij maken sinds een twee tal jaren gebruik van de lekkere versnaperingen die “lekker snoepie” dan samen met ons samenstelt. Vaak is dit voor doel gerichte momenten. Maar men weet er elke keer iets origineels van te maken waardoor wij als bedrijf een positieve indruk achterlaten bij de doelgroep. Maar ook ons eigen personeel geniet van de kleine attenties die we die we hen bieden met de feestdagen of speciale momenten die we dan bestellen bij “lekker snoepie”. Dus een aanwinst voor elk bedrijf om een samenwerking met “Lekker Snoepie / Angelique aan te gaan !

Evelyne Groote

Zomerpresentje voor onze medewerkers

5,0 rating
september 11, 2019

In juli zijn wij aan het google geslagen om een leuk zomerpresentje uit te zoeken, die wij aan onze medewerkers wilde geven. Uiteindelijk zijn wij bij Lekkersnoepie.nl uitgekomen.
Na een plezierig contact te hebben gehad met Angelique, die vooral erg meedenkt, waren wij snel tot de conclusie gekomen om hier onze zomerpresentjes te bestellen.
De levering was super snel en het zag er ook nog eens geweldig uit! Onze medewerkers waren erg dankbaar voor het leuke presentje.
Ga zo door!

Schilderwerken Van de Velde BV

Doppers drinkflessen met logo

5,0 rating
juli 23, 2019

Door Angelique voor ons personeel mooie RVS Dopper drinkflessen met ons logo laten maken. Dit in het kader van ons MVO beleid om het gebruik van plastic bekertjes te verminderen. Natuurlijk gevuld met heerlijke drop !,

Bart van der Zande

Snoepzak familiedag Reyrink Groep

5,0 rating
juli 15, 2019

Wederom is jullie snoepzak 1 groot suc6 als de blije snoetjes naar huis gaan! Angelique bedankt voor het meedenken! Met vriendelijke groet Wendy – Reyrink Groep

Wendy

Gepersonaliseerde chocoladerepen

5,0 rating
juli 3, 2019

Geweldig om je eigen foto of logo op te sturen waarvan zij dan een leuke wikkel voor de chocoladerepen van maken.

ICTeam BV

ZAVCB

5,0 rating
juni 26, 2019

Supersnelle service!! Dinsdag snoepzakken besteld, woensdag alles al netjes thuis mogen ontvangen. Echt een aanrader!!

Zomeravond Voetbal Berghem

enthousiast en leuke ideeen

5,0 rating
juni 14, 2019

Angelique heeft ons goed geholpen met het bedenken van een origineel kerstgeschenk.

Hanneke van Esch

SAMENVATTING BEOORDELINGEN:

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (17 reviews)
Erg tevreden100%
Tevreden0%
Gemiddeld0%
Niet tevreden0%
Slecht0%