Vers snoepgoed en mooi verpakt

5,0 score

Wij zaten met het handen in het haar! Corona! We mochten niet strooien! Dus snel naar Lekker Snoepie gebeld. Ons strooigoed werd in zakjes gedaan zodat we het zo uit konden delen. Op het laatste moment nog wat wijzigingen aangebracht maar ook dat ging allemaal goed! Het strooigoed was super vers! De 65 kinderen van onze sinterklaas actie van Helpende Handen Oss hebben gesmuld! Fijn dat Lekker Snoepie zo mee dacht met ons!

Helpende Handen Oss

Leuke presentjes voor een goede prijs👌

5,0 score

Angelique denkt goed met je mee en zorgt voor een goede prijs/kwaliteit. Zeker aan te raden!

Mike Versantvoort

Top service, top advies en creatieve leuke attenties

5,0 score

Samen met Angelique heb ik leuke ideetjes doorgesproken die bij ons bedrijf passen. Angelique denkt helemaal persoonlijk met je mee en laat haar eigen creativiteit erop los, waardoor ze super leuke concepten voorstelt. Daarnaast snelle levering, super vriendelijk en echt top service.

Shake Media

Fijn contact, snelle levering en leuke presentjes

5,0 score

Wij hebben al een aantal keer leuke relatiegeschenken voor onze klanten besteld bij Lekkersnoepie.nl. Er wordt erg enthousiast op deze presentjes gereageerd door onze klanten. Wij hebben telkens een fijn contact met Angelique en de levering is ook lekker snel. Dus ben je op zoek naar leuke relatiegeschenken, dan zou ik zeggen: bel Lekkersnoepie.nl!

Priscilla Rokebrand

Super service met een fantastisch persoonlijk resultaat!

5,0 score

Op zeer korte termijn had ik een grote hoeveelheid afscheidscadeautjes nodig. Hieraan is meteen volop sturing gegeven met creatieve mogelijkheden en wat de verwachtingen zijn naar mij om aan te leveren. Samen snel schakelend zijn we tot een fantastisch resultaat gekomen om zo aan mijn afscheid een persoonlijk bericht en lekker snoepie mee te geven! Dank!

Margot van Uden

 

SAMENVATTING BEOORDELINGEN:

5
5,0 score
5 van 5 sterren (op basis van 21 reviews)
Excellent100%
Zeer goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%