Overige thema’s

Naast de “grotere” thema’s zijn er nog heel veel andere speciale momenten waarop het leuk is om een geschenkje van Lekkersnoepie cadeau te geven. Wij hebben een breed assortiment dus voor ieder wat wils en voor elk budbet. We denken voor elk thema graag met je mee en doen je een creatief voorstel!

Dag van de Brandweer

Elk jaar op 4 mei is het de internationale Dag van de Brandweer. Deze dag is in het leven geroepen om stil te staan bij het dappere werk van deze mannen en vrouwen. In Nederland is deze dag nog niet erg bekend. Toch vinden wij van Lekkersnoepie dat de Dag van de Brandweer niet zomaar voorbij mag gaan. Wil je jouw corps of collega’s bedanken voor het harde werk? Wij van Lekkersnoepie.nl helpen je graag met een passend presentje.

Dag van de Pakketbezorger

Elk jaar wordt op de 2e woensdag van maart de Dag van de Pakketbezorger georganiseerd. Doordat zij buitenkomen, kan jij lekker binnen blijven en toch al je spulletjes thuis ontvangen. Daarom verdienen zij wel een dag om in het zonnetje te worden gezet. 
Wil je jouw collega’s of werknemers bedanken voor hun harde werk en het bezorgen van al die pakketten? Wij denken graag met je mee.

Zwemdiploma

Heeft je kind zijn/haar zwemdiploma gehaald? Een mooie snoepmedaille of een leuke (en lekkere!) snoepzak is een mooie traktatie!

Lekkersnoepie.nl levert ook aan zwemscholen. Een leuke attentie (mogelijk met bedrijfslogo en tekst!) van de zwemschool voor elk kind bij het behalen van het zwemdiploma!

Wandelvierdaagse

Wij hebben speciale snoep presentjes voor bijvoorbeeld het uitlopen van een wandelvierdaagse. Lekkersnoepie.nl is vaak ook aanwezig bij dit (plaatselijke) evenement. Bij onze kraam zijn er dan volop heerlijke attenties verkrijgbaar. Vooraf bestellen kan ook uiteraard!

Geboorte / kraamborrel

Organiseer je een kraamborrel of gezellige babyshower? Lekkersnoepie.nl zorgt voor wat lekkers en origineels op tafel!

We hebben een groot assortiment “blauw-roze” chocolade. Uiteraard is het mogelijk een combinatie van alle lekkernijen te maken, eventueel mooi gepresenteerd op sfeervolle leisteen.

We leveren ook aan horeca bedrijven en (kraam)zorg organisaties!

Hup Holland Hup

Het EK en WK zijn geen jaarlijks terugkerende evenementen. Maar als we er met ons oranje legioen bij zijn, dan kleurt heel Nederland oranje! Een uitgelezen kans om jouw personeel en relaties te verrassen met een leuk Oranje geschenk. Een mooi bijkomstig voordeel is dat oranje items vaak jaren bewaard blijven en elk EK, WK of met Koningsdag tevoorschijn gehaald worden. Het is dus niet alleen leuk voor je werknemers, maar ook leuk voor je eigen branding! 

EK juich hand
contact