Maasdorst

Lokaal gebrouwen bier aan de oevers van de Maas

Nieuw bij Lekkersnoepie.nl: het MAASDORST biergeschenk in een te personaliseren verpakking. Een leuk en origineel geschenk om je personeel een fijne zomervakantie te wensen. ☀️ Maar ook heel geschikt als relatiegeschenk om je waardering te laten blijken of als toevoeging aan het kerstpakket.

Maasdorst bier

Achtergrond van Maasdorst

125.000 jaar geleden was de Maashorst het stroomgebied van de Maas, maar door een breuk in de aardkorst werd de rivier naar het oosten gedrukt en zo ontstond het grootste natuurgebied van Noord-Brabant.

Er is een lokaal biertje bedacht volledig in het teken van de schoonheid van oergebied de Maashorst. Een smaakvolle reeks speciaal bier vernoemd naar de bijzondere wezens levend in het natuurgebied. De Blonde Buizerd, Tripel Tauros, Dubbele Das, Ipaardje, Koolwitje, Lente Reebok en Rägermeister hebben elk hun eigen, karakteristieke smaak. Lokaal gebrouwen aan de oevers van de Maas.

Maasdorst geschenk

Maasdorst als relatiegeschenk 

De biertjes zijn leverbaar in een kleurrijke geschenkverpakking van 4 of 6 flesjes die naar wens gepersonaliseerd kunnen worden. Om het geheel compleet te maken is het ook mogelijk om enkele biertjes te vervangen door diverse hapjes zoals onze hartige pindamix, chocolade of andere borrelhapjes. Uiteraard is het ook mogelijk om een flesje bier te vervangen voor een heerlijk flesje wijn voor bijvoorbeeld de dames binnen het bedrijf. Daarnaast zijn de biertjes ook los leverbaar en te verwerken in een cadeauverpakking naar keuze.

Zoals je van ons gewend bent zijn de etiketten en verpakkingen naar wens te personaliseren met je eigen logo en boodschap. 

Meer weten over dit leuke concept? Bel, app of mail ons gerust!

Contact