Verras je werknemers met een presentje tijdens Koningsdag

Oranje Boven!

Dit jaar gaan we Koningsdag weer lekker vieren zoals we gewend zijn. Met de Koningsspelen, door spulletjes te kopen en te verkopen op de vrijmarkt en natuurlijk door deel te nemen aan allerlei andere gezellige festiviteiten.

Proost op Willem! 🍻

Wij van Lekkersnoepie.nl helpen je graag om van deze Koningsdag weer een feestelijke dag te maken. Verras je collega’s en personeel met een leuk oranje presentje. Dat zorgt zeker voor een lach op ieders gezicht! Dit hoeft ook helemaal niet groot te zijn. Een chocoladereep met een gepersonaliseerde wikkel waar jouw eigen boodschap en bedrijfslogo op staat doet het bijvoorbeeld altijd goed. Een kleine moeite, een groot gebaar!

Bij Lekkersnoepie.nl geven we alle presentjes graag een persoonlijk tintje. Dit doen we bijvoorbeeld door een gepersonaliseerd cadeau label, etiket of kaartje aan het presentje toe te voegen. Uiteraard kan dit geheel met eigen tekst en bedrijfslogo worden opgemaakt. 

Een kleine attentie heeft direct een hoge ontvangstwaarde. Zeker op momenten dat iemand het niet verwacht! Bel of mail gerust om samen na te denken over het perfecte geschenkje. Wij laten onze creativiteit graag de vrije loop.

contact