Koningsdag

Oranje Boven!

Koningsdag thuis vieren, iets dat we eigenlijk helemaal niet gewend zijn maar wat we nu al voor het 2e jaar op rij moeten. Helaas geen vrijmarkten en andere festiviteiten op straat. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we er geen feestelijke dag van kunnen maken. Het wordt anders dan anders en hopelijk is het volgend jaar weer ‘normaal’, maar dit jaar maken we er gewoon thuis een feestje van. Proost op Willem! 🍻

Om je familie, vrienden, collega’s, personeel, etc. daarbij te helpen heeft Lekkersnoepie.nl leuke oranje presentjes in het assortiment. Organiseer bijvoorbeeld een online koekhap-wedstrijd en zorg dat iedereen thuis een lekker brievenbuspakketje met koek en touw thuisgestuurd krijgt. Dat zorgt zeker voor een lach op ieders gezicht!

Bij Lekkersnoepie.nl geven we alle presentjes graag een persoonlijk tintje. Dit doen we bijvoorbeeld door een gepersonaliseerd cadeau label, etiket of kaartje aan het presentje toe te voegen. Uiteraard kan dit geheel met eigen tekst en bedrijfslogo worden opgemaakt. 

Een kleine attentie heeft direct een hoge ontvangstwaarde. Zeker op momenten dat iemand het niet verwacht! Bel of mail gerust om samen na te denken over het perfecte geschenkje. Wij laten onze creativiteit graag de vrije loop.

contact
Koekhap pakket