Wie steek jij een hart onder de riem?

Als het met woorden niet te zeggen is..

Door het coronavirus zijn we alles wat we zo van zelfsprekend beschouwden meer gaan waarderen. Handen schudden, elkaar een knuffel geven, werken op kantoor, etc. Opeens kon dat niet meer en werd er vanuit huis gewerkt en vond het merendeel van de afspraken online plaats.

Toch is het werk bij veel bedrijven ‘gewoon’ doorgegaan. Dat kan natuurlijk alleen met flexibele krachten die zich thuis net zo hard inzetten als op kantoor.
Ben je ook zo blij met je werknemers? En weten zij ook hoeveel zij gewaardeerd worden? Het kan soms lastig zijn om je waardering te laten blijken. Wij van Lekkersnoepie.nl helpen je hier graag bij!

We hebben een breed scala aan leuke presentjes voor ieder budget groot of klein. Ook kleinere bedrijven helpen we graag. Wij leveren al vanaf 5 stuks. Daarnaast kunnen we elk geschenk gemakkelijk personaliseren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een etiket of label voorzien van een persoonlijke tekst, eigen afbeelding en bedrijfslogo. Dat geeft een kleinigheidje meteen een grote attentiewaarde.

Hieronder een greep uit ons assortiment waarbij we alles geheel naar jouw wens kunnen invullen. Als je ervoor kiest om een brievenbusgeschenk naar je personeel of relaties op te sturen dan kunnen wij ook de gehele verzending voor je regelen.

Contact