Hart onder de riem

Wie steek jij een hart onder de riem?

De afgelopen maanden is er door het coronavirus veel veranderd in ons leven. Toch gaat bij veel bedrijven het werk ‘gewoon’ door. Dat kan natuurlijk alleen met flexibele krachten die zich thuis net zo hard inzetten als op kantoor.
Ben je ook zo blij met je werknemers in deze bizarre tijd? En weten zij ook hoeveel zij gewaardeerd worden?
Nu bijna iedereen vanuit huis aan het werk is, kan het lastig zijn je waardering te laten blijken. Wij van Lekkersnoepie.nl helpen je hier graag bij!
We hebben een breed scala aan leuke presentjes voor ieder budget groot of klein. Ook kleinere bedrijven helpen we graag. Wij leveren al vanaf 5 stuks. Daarnaast kunnen we elk geschenk gemakkelijk personaliseren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een etiket of label voorzien van een persoonlijke tekst, eigen afbeelding en bedrijfslogo. Dat geeft een kleinigheidje meteen een grote attentiewaarde.
Hieronder een greep uit ons assortiment waarbij we alles geheel naar jouw wens kunnen invullen. Als je ervoor kiest om een brievenbusgeschenk naar je personeel of relaties op te sturen dan kunnen wij ook de gehele verzending voor je regelen.

contact
Chocolade hartjes