Lekkersnoepie.nl is dé specialist in Geefmomenten

Wist je dat werknemers die zich gewaardeerd voelen productiever, creatiever en minder vaak ziek zijn? Een gebrek aan waardering kan voor werknemers zelfs een reden zijn om ontslag te nemen.
Het is dus heel erg belangrijk om regelmatig je waardering uit te spreken richting je werknemers. Dit kan op allerlei verschillende manieren en op heel veel verschillende momenten. Wij van Lekkersnoepie.nl noemen dit soort momenten een Geefmoment.

Een jaar vol Geefmomenten

Het hele jaar door staan er verschillende bekende en minder bekende geefmomenten op de kalender. Het meest bekende geefmoment is Kerst, er zijn weinig bedrijven die deze tijd van het jaar overslaan om personeel en relaties te verrassen met een mooi kerstpakket. Op deze manier bedank je op een leuke manier je werknemers voor de fijne samenwerking.

Maar er zijn nog zoveel meer geefmomenten gedurende het jaar. Wat dacht je van Pasen, Nationale complimentendag, de start van de zomervakantie en natuurlijk Sinterklaas. Daarnaast zijn er ook veel vakgebieden die een eigen nationale dag hebben zoals de Dag van de Zorg, Dag van de Leraar en Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Ook dit zijn dagen die je als bedrijf als mooi geefmoment kunt aankleden.

Voor ieder geefmoment een passend geschenk

Welke Geefmomenten je als bedrijf ook wilt gebruiken om je personeel en relaties te verrassen met een mooi geschenk. Wij van Lekkersnoepie.nl helpen je hier graag bij!

We denken graag met je mee over een passend presentje wat geheel aan jouw wensen voldoet. Daarnaast zorgen we altijd voor een persoonlijk tintje door bijvoorbeeld een kaartje of etiket met eigen tekst en bijvoorbeeld je bedrijfslogo toe te voegen.

Kerst Dag van de bouw Zomer presentjes Secretaressedag Dag van de zorg Pasen Carnaval Sinterklaas

Voor elk Geefmoment hebben wij een creatief en persoonlijk geschenk van hoge kwaliteit!