Verras de zorgtoppers tijdens de Dag van de Zorg

Voor elke zorgtopper een mooi geschenk!

Tientallen jaren geleden begon het als de Dag van de Verpleging op de verjaardag van de wereldberoemde Engelse verpleegster Florence Nightingale
Tegenwoordig is 12 mei beter bekend als de Dag van de Zorg en nog steeds een belangrijke dag om alle zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten.
Want waar zouden we zijn zonder deze hardwerkende toppers?

Een breed assortiment geschenken

Benieuwd wat we allemaal in ons assortiment voor de Dag van de Zorg hebben? Vraag via onderstaande button een overzicht aan van ons Dag van de Zorg-assortiment.

Vraag ons Dag van de Zorg-overzicht aan

Hoe bedank jij je personeel tijdens de Dag van de Zorg?

De Zorgsector heeft het de laatste jaren niet gemakkelijk gehad. Van bezuinigingen tot de corona crisis, het was een heftige periode. De Dag van de Zorg is dan ook een heel mooi geefmoment om je personeel of collega’s te bedanken voor alle goede zorgen.

Maar hoe ga je ze bedanken? Weer met een bloemetje? Of ga je dit jaar voor een origineler én persoonlijker geschenk?

Wij van Lekkersnoepie.nl denken graag met je mee! We hebben een breed assortiment voor elke budget groot of klein. Wij zijn altijd op zoek naar de laatste trends dus we zullen je altijd een creatief voorstel doen. Daarnaast zorgen we altijd voor een persoonlijk tintje. Een kaartje, etiket of sticker met eigen tekst en bedrijfslogo maakt je presentje namelijk zo veel leuker en origineler! 

Een kleine attentie heeft direct een hoge ontvangstwaarde!

Bel of mail gerust om samen na te denken over het perfecte geschenkje voor je personeel en/of collega’s tijdens de Dag van de Zorg.

Contact