Verras je personeel tijdens de Dag van de Leraar

Elk jaar op 5 oktober wordt de Dag van de Leraar gevierd. Op deze dag staan we stil bij hoe belangrijk het onderwijs is en hoe onmisbaar leraren hierin zijn. Tijdens deze feestdag wordt de docent van het jaar bekend gemaakt en verdienen alle juffen en meesters het om in het zonnetje te worden gezet.

Keramische mok

Een cadeautje tijdens de Dag van de leraar

De dag van de leraar valt dit jaar op woensdag 5 oktober 2022 en is het ideale moment om alle leraren te bedanken voor de goede zorgen en hun inzet.

Maar waar maak je jouw collega leraren of werknemers blij mee en waarmee zeg je precies wat je bedoelt? Wij van Lekkersnoepie.nl helpen je hier graag bij. We hebben een breed assortiment en zijn gespecialiseerd in originele en persoonlijke geschenken. Er is dus altijd wel een geschenk dat bij je collega’s of personeel past.

Chocoreep blij met jou

Altijd voorzien van een persoonlijk tintje

Eén ding weten we heel erg zeker; een persoonlijke boodschap of bedrijfslogo maakt je presentje helemaal af. Dit kan allemaal met bijvoorbeeld een eigen cadeau label, een etiket met jouw persoonlijk boodschap of een gepersonaliseerde chocoladewikkel. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je. Laat dat maar aan onze creativiteit over.

Ben je nog op zoek naar een origineel en persoonlijk geschenk voor de Dag van de Leraar? Wij van Lekkersnoepie.nl helpen je graag, we hebben voor elk budget een passend geschenk!

bloempotje marsepein
Contact