Dag van de Bouw

Hoe bedank jij jouw toppers in de bouw?

Tijdens de Dag van de Bouw stellen bouwprojecten hun deuren open voor publiek. Van tunnels tot hoge kantoorpanden, terreinen die normaal gesproken gesloten blijven, worden voor 1 dag opengesteld voor iedereen die geïnteresseerd is.
Helaas is de 15e editie al 2x op rij niet doorgegaan. De volgende editie van de Dag van de Bouw wordt georganiseerd in 2022, de exacte datum volgt nog. Hopelijk kan deze dag wel doorgaan!

Maar of deze dag nu wel of niet door kan gaan, je kunt je werknemers of collega’s in de bouw op deze dag natuurlijk altijd verrassen met een kleine attentie. Want waar zouden we zijn zonder al deze kanjers?
Het is dan ook een mooi moment om de mannen (en vrouwen) in de bouw eens in het zonnetje te zetten en te bedanken voor al het harde werk. 

Dan de vraag, waar maak je deze toppers blij mee? Dat kan best wel lastig zijn. Gelukkig helpen wij van Lekkersnoepie.nl je graag bij het bedenken van een leuk en origineel presentje. Daarnaast maken we elk presentje graag persoonlijk door een tekst of bedrijfslogo op bijvoorbeeld een eigen etiket of cadeaulabel te plaatsen.

Een leuk presentje regelen voor je personeel of relaties? Neem contact met ons op, dan maken we samen een feestelijke dag van de Dag van de Bouw.

contact
Dag van de bouw