Hoe verras jij jouw toppers tijdens de Dag van de Bouw?

Tijdens de Dag van de Bouw stellen bouwprojecten hun deuren open voor publiek. Van tunnels tot hoge kantoorpanden; terreinen die normaal gesproken gesloten blijven, worden voor 1 dag opengesteld voor iedereen die geĆÆnteresseerd is.

Na 2 gecancelde edities gaat de Dag van de Bouw dit jaar gelukkig weer door op zaterdag 18 juni 2022.

Een presentje tijdens de Dag van de Bouw

Natuurlijk is dit het ideale moment om je werknemers of collega’s in de bouw te verrassen met een kleine attentie. Want waar zouden we zijn zonder al deze kanjers?

Speaker Dag van de bouw geschenk

Maar waar maak je deze toppers blij mee? Dat kan best wel lastig zijn. Gelukkig helpen wij van Lekkersnoepie.nl je graag bij het bedenken van een leuk en origineel presentje. Daarnaast maken we elk presentje graag persoonlijk door een tekst of bedrijfslogo op bijvoorbeeld een eigen etiket of cadeau label te plaatsen.

TIP! MAASDORST bierpakket: gebrouwen bier aan de oevers van de Maas.

Een leuk presentje regelen voor je personeel of relaties? Neem contact met ons op, dan maken we er samen een feestelijke dag van.

contact
Maasdorst bier relatiegeschenk zomer Lekkersnoepie.nl

Een kleinigheidje voor de bezoekers

Stelt jouw bedrijf op zaterdag 18 juni de hele dag z’n bouwproject open voor bezoekers? Dan is het natuurlijk leuk om een tastbare herinnering mee te kunnen geven aan alle bezoekers.

Ook hiervoor denken we graag met je mee. Van iets eetbaars zoals een rolletje drop of pepermunt met jouw bedrijfslogo op de wikkel tot aan een kleine sleutelhanger.

We helpen je graag om alle bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen.