Verras je personeel met chocolade 🍫

In het kerstpakket, bij het paasgeschenk of als kleine verrassing tijdens nationale complimentendag, chocolade is altijd leuk om te geven én om te krijgen.

Deze lekkernij is in zoveel verschillende vormen en smaken verkrijgbaar dat er altijd wel iets bij zit wat bij jouw bedrijf past en aan jouw wensen voldoet. Wat ons betreft kan het dus eigenlijk altijd.

Een originele chocolade verrassing met een persoonlijk tintje

Paaseieren, chocoladepepernoten of een ‘gewone’ chocoladereep. Alles is bij ons verkrijgbaar en wij zorgen altijd voor een originele verpakking. Zo ben je gegarandeerd van een ‘wow-effect’ en een grote glimlach bij jouw medewerkers.

Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is wel in chocoladevorm verkrijgbaar. Wil je met jouw bouwbedrijf je personeel verrassen? Dan regelen wij toch gewoon gereedschap van chocolade! De logistieke afdeling bedanken? Ook vrachtwagens zijn verkrijgbaar als heerlijke cacao verrassing!

Voor ieder wat wils en voor elk budget

Ook voor de leukste relatiegeschenken zit je met chocolade altijd goed. Een lekkere wensreep met jouw eigen boodschap en bedrijfslogo op de wikkel is 1 van onze best lopende producten. En ook chocoladetruffels en bikkels doen het altijd goed.

Kortom; wil je je personeel en relaties de waardering geven die ze verdienen? Neem contact met ons op en wij doen je een creatief en persoonlijk voorstel! 

Contact