Verras jouw werknemers met een gezellig carnavalspakket

De grote carnavalsoptochten, hossende menigten, lange rijen polonaise en natuurlijk alle gezelligheid daaromheen komen er weer aan! Carnaval staat voor de deur en dat maak je helemaal af met een origineel carnavalspakket van Lekkersnoepie.nl. Daarmee verras je jouw werknemers en breng je iedereen direct in de carnavalssferen!

Een persoonlijk en origineel carnavalspakket voor jouw personeel

Wij van Lekkersnoepie.nl helpen je graag bij het samenstellen van een feestelijk carnavalspakket. Alles is geheel naar eigen wens en budget in te vullen. Daarnaast zorgen we ook altijd voor een persoonlijk tintje. Dus jouw favoriete drankje voorzien van een eigen etiket toevoegen? Geen probleem! Verse Brabantse worstenbroodjes via de post versturen? We regelen het graag voor je. En natuurlijk zullen de confetti en serpentines niet ontbreken!Ā 

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Hier onder vind je een impressies van ons assortiment of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Carnaval frikandel speciaal taart

Speciaal voor carnavalsverenigingen

Naast het brede assortiment voor bedrijven, hebben we ook feestelijke presentjes speciaal voor carnavalsverenigingen. Zo helpen we graag om van de kindermiddag een nog groter feest te maken en doen we graag een creatief voorstel om de sponsoren op een originele en persoonlijke manier te bedanken voor hun bijdrage.

Naast een breed assortiment snoepzakken geheel op maat (van klein tot groot) hebben we ook leuke pakketjes die we geheel naar ieders wens en budget kunnen vullen.

Speciaal voor carnavalsverenigingenĀ hebben wij een mooie clubkorting. Zo kunnen we er samen weer een mooi feest van maken.

Feest en borrelpakket carnaval

Informeer gerust eens naar de mogelijkheden, bij Lekkersnoepie.nl denken we graag met je mee!

Op naar een heel gezellig en geslaagd carnavalsfeest!

Alaaf, alaaf, alaaf!

contact