Verras je personeel met een brievenbuscadeau 📬

Een brievenbuscadeau is een leuke verrasing op de deurmat voor jouw personeel of relaties en kun je eigenlijk het hele jaar door geven. De inhoud mag niet al te breekbaar zijn én moet uiteraard door de brievenbus passen, maar buiten dat zijn er een heleboel leuke geschenkjes geschikt als brievenbuscadeau.

Een brievenbuscadeau naar jouw wens en budget

De afgelopen jaren hebben de brievenbuscadeau’s aan veel populariteit gewonnen. We mochten immers niet meer naar kantoor en moesten zoveel mogelijk thuis blijven. Een hart onder de riem werd daardoor via de post veelvoudig verstuurd. Maar nog steeds merken we dat brievenbusgeschenkjes enorm populair zijn. Het zorgt namelijk voor een groot verrassingseffect waardoor de attentiewaarde nog groter wordt.

Brievenbus zomer

Altijd creatief en met een persoonlijk tintje

Wij van Lekkersnoepie.nl hebben een heel groot en divers assortiment aan brievenbusdoosjes. Voor elk thema hebben we wel een geschikte variant en hebben we hem nog niet? Dan maken we hem gewoon zelf met een mooie sluitsticker helemaal afgestemd op jouw thema, bedrijfslogo- en kleuren.

Ook is er altijd de mogelijkheid om een kaartje aan je brievenbuscadeau toe te voegen. Hierop kun je je persoonlijke boodschap kwijt en dit maakt het presentje helemaal af.

Brievenbus zomer

De inhoud van een brievenbuscadeau is helemaal naar eigen wens en budget in te vullen. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, zo lang het door de brievenbus past kunnen wij het voor je regelen. Zo hebben we eens worstenbroodjes in een carnavalspakket verzonden en een heerlijke zomerse cake om het personeel een fijne vakantie te wensen.

Hieronder vind je de nodige inspiratie en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Bel, app of mail ons gerust. We denken graag met je mee!

contact