Een borrelpakket als relatiegeschenk

Wat de gelegenheid ook is, een borrelpakket is altijd een goed idee. Of het nou gaat om een kerstpakket voor je werknemers, een bedankje voor je relaties of een cadeau voor een jubilaris. Met een cadeaupakket van Lekkersnoepie.nl zit je altijd goed.

Stel jouw eigen borrelpakket samen

Bij ons is op het gebied van borrelpakketten (bijna) alles mogelijk. Van een klassieke borrelplank met een kaasje en worstje tot een zomerse vuurschaal gevuld met een gezellig spel en lekkere biertjes compleet met een gepersonaliseerd etiket. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je. Bij ons is het altijd mogelijk om verschillende artikelen te combineren of aan te passen. Zo is er altijd een presentje dat aan al je wensen voldoet. Afhankelijk van jouw wensen en budget stellen we graag een relatiegeschenk voor je samen.

Zomer borrelpakket
Zomergeschenk koelemmer -spel

Altijd met een persoonlijk tintje

Om je borrelpakket helemaal af te maken zorgen we altijd voor een persoonlijk tintje. We kunnen bijvoorbeeld elk presentje personaliseren met de naam van de medewerker of je bedrijfslogo. Dit kan door een kaartje toe te voegen maar ook door een bier of wijnflesje te voorzien van een etiket met jouw boodschap en bedrijfslogo op. Om het helemaal af te maken pakken we alles feestelijk in waarbij we (indien mogelijk) rekening houden met de kleuren van het bedrijf.  Met een borrelpakket van Lekkersnoepie.nl ben je verzekerd van een leuke attentie voor je personeel of relaties!

Zelf een borrelpakket voor je personeel, relaties of collega’s regelen? Neem gerust contact met ons op.

contact