Een blik van waardering

Een blik van waardering is een mooie manier om je waardering richting je personeel, collega’s en relaties te laten blijken. Altijd leuk om te geven én om te krijgen.

Voor ieder wat wils, het hele jaar door

Bij Lekkersnoepie.nl hebben we een groot assortiment aan verschillende soorten en maten cadeaublikken. Er zit dus altijd wel een blik bij wat bij jou past. Daarnaast is ook de inhoud helemaal naar wens in te vullen. Zoek je een leuk paasgeschenk voor je personeel? Vul het cadeaublik met paaseitjes. Of je relaties verrassen met een sinterklaascadeau? Dan kunnen we de blikken uiteraard vullen met pepernoten. Wat de inhoud betreft kun je het eigenlijk zo gek niet bedenken of we het kunnen het voor je regelen. Van een lekkere drop en winegum mix tot verse stroopwafels, van Tiny Tony Chocolonely tot verse thee, het kan allemaal.

Blik vol waardering zomer

Een blik met een persoonlijk tintje

Maak je blijk van waardering helemaal af met een gepersonaliseerd blikwikkel. Lever jouw persoonlijke tekst en bedrijfslogo aan en wij zorgen voor een blikwikkel dat helemaal bij jouw bedrijf past. Dat maakt de attentiewaarde van je presentje nog groter. 

Jouw personeel en relaties verrassen met een blik van waardering? Bel, app of mail ons gerust, we gaan graag voor je aan de slag.

contact